divendres, 3 de maig del 2024

VISITA 42A EDICIÓ DEL CÒMIC BARCELONA

Aquest matí hem estat a la 42a edició del Còmic Barcelona seleccionat novetats tant per a infants com per a adults i joves que ben aviat podreu gaudir a la biblioteca! 



DILLUNS DE SALUT

Continuen el dilluns de salut a la biblioteca. El proper dilluns 6 de maig a les 17h "Mes exercici, més salut".

Us esperem!



dijous, 2 de maig del 2024

SALO DEL CÒMIC

Aquest divendres 3 de maig arrenca la 42a edició del Comic Barcelona amb un munt de novetats, autors, autores i activitats per gaudir de nové art!

Tota la informació sobre aquesta edició a:

https://www.comic-barcelona.com/es/inicio.cfm

A la biblioteca us hem preparat una exposició amb alguns del còmics que opten als premis de l'edició d'eguany. També us volem recomanar que passeu pel prestatge virtual de còmic de la Biblioteca virtual on trobareu recomanacions, informació, tries temàticas i tot allò relacionat amb el món del còmic.

https://bibliotecavirtual.diba.cat/comics






PAUL AUSTER, IN MEMORIAM

El passat 30 d'abril, Paul Auster, autor de Trilogia de Nova York, Premi Príncep d'Astúries de les Lletres el 2006, va morir a casa seva a Brooklyn als 77 anys. És un dels autors més reconeguts de la  nord-americana contemporània no només per les seves obres, sinó que també per la seva proximitat amb els lectors. 

A la biblioteca trobareu aquests dies una exposició amb les seves obres.

Per a més informació podeu consultar el Web de la Gerència de Serveis de Biblioteques, dins Centre de documentació de biblioteca pública, l'apartat Actualitat literària: 

http://www.diba.cat/web/biblioteques/actualitat-literaria





divendres, 26 d’abril del 2024

GUIONS DE PEL·LÍCULA

El guio és una de les parts essencials de qualsevol producció cinematogràfica, poden dir que marca el camí o que és el full de ruta de tot el que succeirà a la pantalla:  què escenes formaran el film i amb quins personatges, música, il·luminació, enquadrament , diàlegs, ambientació, entre d’altres.

Pel mes d’abril hem tingut una selecció d’alguns dels  guions de cinema més aclamats del segle XXI. Si en vols agafar alguna encara les tens a l'expositor.